filteren op

Merk

Wis selectie

Onze voordelen

  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Online en achteraf betalen
  • 30 dagen niet-goed-geld-terug
  • Volledige garantie
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Klantenservice

0182-764096


Of bekijk onze klantenservice pagina met o.a. FAQ's en handige kooptips!

overzicht Bazooka Goal

Er zijn geen producten van dit merk.

stoer opvouwbaar voetbaldoel

De Bazooka Goal is anders dan alle andere opvouwbare goals. Het merk wil echt inspelen op de Urban doelgroep die aan straatvoetbal doet. Een groep die vooral ook uit oudere jeugd en volwassenen bestaat. Het Bazooka Goal is een stoer opvouwbaar voetbaldoel die met enkele klikken speelklaar is. Ben je klaar met voetballen, dan neem je hem zo weer mee d.m.v. de handige draagriem.

waat maakt een bazooka goal nou juist zo bijzonder?

Het is een opvouwbaar doel dat je zonder enige montage kunt uitvouwen. Zijn afmetingen zijn met 120 x 75 x 75 cm een stuk groter dan die van de concurrentie. Met een schot het doel omver schieten is er absoluut niet bij. De Bazooka Goal beschikt over een meeverende doellat. Harde schoten worden dus eenvoudig geabsoorbeerd.

zijn er ook alternatieven?

Echt vergelijkbare alternatieven zijn er niet. Wel zijn er voldoende opvouwbare voetbalgoals beschikbaar. Het merk Kickster produceert uitsluitend opvouwbare doelen die verkrijgbaar zijn in alle maten. Verder zijn er van het topmerk EXIT Toys ook de Pico Goal en de Panna Goal. Beide sets bestaan uit 2 opvouwbare doeltjes van metaal.

meer voetbaldoelen en rebounders

Mogelijk is de Bazooka Goal toch niet helemaal hetgeen u zoekt? Hieronder vindt u een aantal handige links waarmee u alles over onze voetbaldoeltjes en rebounders te weten kunt komen. Heeft u vragen of advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

Alle voetbaldoelen

Alle rebounders