filteren op

Formaat

Kwaliteit

Merk

Wis selectie

Soort doel

Prijs

€ 49 - 200

Onze voordelen

  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Online en achteraf betalen
  • 30 dagen niet-goed-geld-terug
  • Volledige garantie
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Klantenservice

0182-764096


Of bekijk onze klantenservice pagina met o.a. FAQ's en handige kooptips!

overzicht Kickster

1 - 10 van 10 producten
1 - 10 van 10 producten

kickster portable goals

Een Kickster staat bekend om haar bijzondere constructie. Waar andere doelen en rebounders en stug metalen frame hebben heeft Kickster er juist voor gekozen om een combinatie te maken tussen metaal en kunststof. Normaal gesproken vang het doelnet alle kracht op van de bal die erin geschoten wordt. Is het een licht doeltje, dan schiet je hem ook nog eens omver. Dat probleem zul je bij Kickster niet ervaren. De flexibele constructie houdt de hardste ballen met gemak tegen en absorbeert ze volledig. Hierdoor blijft het doel ook beter op zijn plaats staan.

voetbaldoelen van klein tot super groot

De Kickster Goals zijn verkrijgbaar van 180 cm breed tot maar liefst 490 cm. Altijd eenvoudig en binnen enkele minuten op te zetten en d.m.v. de bijgeleverde draagtas eenvoudig te vervoeren.

multisport net

Naast voetbaldoelen heeft Kickster ook nog een paar leuke rebounders en een Combo Goal dat zowel als voetbaldoel en als rebounder kan dienen. De Multisport Rebounders zijn verkrijgbaar in 2 maten (210 en 240). Je kunt ze naast voetbal ook inzetten voor bijvoorbeeld tennis of handbal. Een leuke combinatie met een voetbaldoel en ideaal om je technieken mee te verbeteren.

meer voetbaldoelen en rebounders

Koopt u toch liever een metalen voetbaldoel of rebounder? Of mogelijk wilt u eerst nog even zien wat er allemaal verkrijgbaar is? Met de onderstaande links kunt u eenvoudig alle voetbaldoeltjes en rebounders bekijken. Heeft u vragen of advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

Alle voetbaldoelen

Alle rebounders