filteren op

Merk

Prijs

€ 84 - 250

Onze voordelen

  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Online en achteraf betalen
  • 30 dagen niet-goed-geld-terug
  • Volledige garantie
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Klantenservice

0182-764096


Of bekijk onze klantenservice pagina met o.a. FAQ's en handige kooptips!

Rebounders

1 - 6 van 6 producten
1 - 6 van 6 producten

hoe werkt een rebounder?

De rebounder is nog lang niet bij iedereen bekend. Schiet de bal tegen het net en hij veert altijd terug. Hierdoor kun je super efficiënt trainen en heb je niet per se een trainingspartner nodig. In onze online winkel vindt je rebounders voor diverse balsporten. Als je dacht dat je er alleen mee kon voetballen, dan heb je het mooi mis. Er zijn namelijk ook rebounders die naast voetbal ook geschikt zijn voor tennis, handbal en volleybal. Alle rebounders worden gratis thuisbezorgd.

EXIT Kickback

De EXIT Kickback is momenteel het beste dat wij in huis hebben. Het frame is gemaakt van zeer stevig gegalvaniseerd en gepoedercoat staal. Schiet of gooi je een bal in het net dan zul je merken dat hij bijna even hard weer terugkomt. Het rebound-vlak kun je verstellen in een hoek van 35 tot 90 graden. Hij biedt dus enorm veel mogelijkheden en kan ook voor andere balsporten als volleybal en handbal gebruikt worden. Voor degenen die hoge eisen stellen aan een rebounder is de EXIT Kickback (semi-proffessionele kwaliteit) een echte aanrader. Minder te besteden, kies dan voor de Kickster rebounders.

multifunctionele rebounders

Wil je naast een rebounder ook een voetbaldoel, dan hebben wij 2 super leuke items. De Kickster Combo Goal is een voetbaldoel van 240 cm breed die je ook als rebounder kunt gebruiken. De Crazy Catch Rebounders kun je zelfs aan 2 zijden gebruiken. De fijnmazige kant is geschikt voor kleine en grote ballen. Kleine ballen krijgen op dit net een speciale insane (onvoorspelbare) rebound. De grofmazige kant is uitsluitend geschikt voor grote ballen zoals voetbal, basketbal en handbal.

bekijk ook ons complete assortiment

Vergeet niet ons complete assortiment met voetbaldoeltjes te bekijken. Alle goals en rebounders op 1 pagina.